Duonos / tešlos peilių aerozoliai

Kepykloje naudojama įranga yra tokia pat svarbi, kaip ir kepykloje naudojami ingredientai, todėl labai svarbu prižiūrėti kepyklos įrangą.

Duonos dalintuvų alyva
Duonos dalintuvų alyva

Yra keletas paprastų būdų, kaip apsaugoti kepimo įrangos ilgaamžiškumą ir galiausiai sutaupyti eurų ir valandų.

Nesvarbu, ar rūpinatės įprastos orkaitės, tešlos skirstytuvo ar komercinio maišytuvo priežiūra, visa įranga gali būti švari. Sudedamosios dalys gali įstrigti ant jūsų mašinų įtrūkimų ir plyšių, nesvarbu, ar tai miltai, ar šerkšnas, todėl svarbu nuvalyti visus likučius nuo įrangos, kad įsitikintumėte, jog ji nenusidėvi ir nesukels jos veikimo sutrikimų, jei ji padengta senais ingredientais. Ypatingą dėmesį atkreipkite į tai, koks tinkamas sprendimas yra valyti kepimo įrangą. Kai kuriai įrangai tinkamai išvalyti reikia karšto vandens, o kai kurioms – indų plovimui. Įsitikinkite, kad žinote, kurį ir kiek jo naudoti.

Raikymo peilio alyvos aerozolis

Pavyzdžiui, smulkesnius daiktus, tokius kaip kepimo reikmenys, reikia laikyti stalčiuje arba laikiklyje. Didesnę įrangą, kurios negalima laikyti, pavyzdžiui, įprastą maišytuvą, galima uždengti, kad ant įrangos nenusėstų dulkės ar nešvarumai. Bet kokias medines virtuvės medžiagas, pavyzdžiui, kočėlius, prieš sandėliavimą reikia tinkamai išdžiovinti, kad vanduo nenusėstų į medieną.

Rūšis Darbinės temperatūros, ° C Spalva Pagrindas Panaudojimas, savybės
 

 

Molyduval

Biolube OEL Spray

-30°C iki +120

skaidri

parafin/ PAO

Maistinės parafininės technologinės alyvos aerozoliai.

Universali sutepimo priemonė maisto pramonės grandinėms, pavaroms, slydimo paviršiams, stalams, talpoms bei ten, kur reikalinga sutepimas švaria alyva (tekstilės, pakuotės, medienos pramonė). ISO VG 68 klampumo maistinės alyvos pagrindo.

 

Apsauginis duonos stalų ir konvejerių aerozolis

Prevencinė priežiūra yra tada, kai atliekate techninę priežiūrą prieš tai, kai įranga negali veikti be kapitalinio remonto. Prevencinė priežiūra apima tokius dalykus kaip palaidų dalių priveržimas, nesusidėvėjimo patikrinimas, dalių, kurios atrodo, kad prilipo, sutepimas ir keitimas, jei pastebite, kad dalys pradeda veikti netinkamai. Kruopščiai rūpindamiesi savo įranga prieš įvykstant dideliam gedimui, sumažinsite tikimybę, kad įranga suges ir taps nebepataisoma arba bent jau brangiu pataisymu. Todėl apsauginis maistinės alyvos aerozolis yra labai veiksmingas.

Visi duonos pramonės įrengimų tepalai

Taip pat svarbu žinoti, kaip naudotis savo įranga, būtinai perskaitykite vadovą ir laikykitės tinkamo protokolo, kad įsitikintumėte, jog įrenginį naudojate tinkamai. „Molylubt“ pripažįsta, kad kepyklos įrangos pirkimas yra investicija į laiką ir pinigus. Tvarkydami kepyklos įrangą galite sutaupyti abu. Ar jau padarėte viską, ką galite? Taip pat siūlome kepyklos įrangos remonto paslaugas!

Maistinis aerozolis nuo prilipimo

Kokybės kontrolė yra labai svarbi gaminant maistą. Be to, kad maisto produktai būtų saugūs vartoti, svarbūs yra kokybės kontrolės klausimai, pvz., tinkamo skonio užtikrinimas, pakuotės pažeidimo išvengimas ir kt.

Atsižvelgiant į tai, kiek mašinų naudojama šiuose procesuose, reikalingas QC kiekis paprastai yra labai didelis. Netgi toks paprastas dalykas, kaip pakavimo mašinų pridėjimas prie gamybos linijos pabaigos, gali labai padidinti procese reikalingų saugiklių ir valdiklių skaičių. Maistinis aerozolis nuo prilipimo saugo nuo prastovų ir paviršiaus valymo sanaudų.

Remiantis ERG (Eastern Research Group) pagal FDA atliktą tyrimą, viena iš svarbiausių maisto saugos problemų buvo nepakankamas darbuotojų mokymas.

Techninės priežiūros personalas turėtų būti apmokytas dabartinės geriausios praktikos, susijusios su maisto sauga, darbo sauga ir kokybės kontrole. Be to, jie turėtų būti informuoti, kodėl tai svarbu ir kaip tai padeda jiems ir visam verslui. Šie mokymai taip pat neturėtų būti atliekami tik vieną kartą – reguliarūs mokymo susitikimai gali padėti sustiprinti geriausią techninės priežiūros komandos praktiką.